Empreses i particulars podran apadrinar un metre de posidònia a Formentera
Apadrina un metro de posidonia de Formentera por 1 euro
28 febrer, 2017
Save Posidonia, un projecte global per a la conservació de les praderies
28 febrer, 2017
Verue tots

Empreses i particulars podran apadrinar un metre de posidònia a Formentera

El Consell de Formentera < / strong> ha presentat avui a la seva seu institucional el projecte «S au Posidònia Project », pel qual empreses < / a> i particulars podran apadrinar, per un euro el metre quadrat , cadascuna de les 7.650 hectàrees de posidònia oceànica que envolten l’illa .

El president, Jaume Ferrer, ha assenyalat que el projecte busca la conservació de la posidònia «i amb això de les platges, el paisatge i el mar de Formentera», i en conseqüència del «model de vida» de l’illa. Ferrer, que ha estat acompanyat per la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i per la consellera de Medi Ambient, Daisee Aguilera, ha destacat que és «un projecte innovador» que es presenta per «commemorar l’any internacional del turisme sostenible». < / p>

En el projecte, el llançament es va produir al gener a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur), participen totes les àrees del Consell i el sector empresarial turístic de l’illa. «Ajudarà a explicar a l’exterior la Formentera que volem i el respecte al medi ambient que esperem dels turistes que ens visiten», ha assegurat la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Les empreses i particulars podran apadrinar, per un preu d’un euro el metre quadrat, cadascuna de les 7.650 hectàrees de posidònia que hi ha al voltant de l’illa de Formentera a través del web saveposidoniaproject.org o de l’aplicació per a mòbils associada a l’iniciativa.

Els diners recaptats es destinaran a accions relacionades amb la conservació de la posidònia, mitjançant projectes que seran supervisats per una comissió tècnica assessora, formada per experts internacionals, nacionals i locals.

Segons ha explicat la consellera de Medi Ambient, Daisee Aguilera, els projectes tindran el suport de diverses ONG de reconegut prestigi.

Amb motiu de l’inici de la temporada també hi haurà material promocional de l’Save Posidonia Project que es vendrà en els comerços i hotels adherits a la campanya, entre moltes altres accions que donaran visibilitat al projecte . «Tot per ajudar a la protecció de l’organisme viu més longeu i gran del món, que té una extensió de 8 quilòmetres i cent mil anys d’antiguitat, que es troba a les nostres aigües i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat a l’any 1999 per la Unesco» , ha recordat Aguilera.

A l’acte també hi han assistit la vicepresidenta Susana Pagès, el gerent del Patronat de Turisme, Carlos Bernús, i el president de la PIMEF, Pep Mayans, i de l’Associació Hotelera de Formentera , Juanma Costa.
[Gallery link = “file” size = “medium” ids = “2131,2128”]

Font: www.periodicodeibiza.es

 

WordPress Themes