xxxx, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900
Festival 2017
 
 
 
 

¡One action, global effect!

Dins el gran projecte Save Posidonia Project, Formentera celebra els dies 12, 13, 14 i 15 d’octubre, el Festival Save Posidonia.
Un festival on es duran a terme activitats culturals, esportives i de medi ambient, dirigides tant a professionals, com al públic en general, que durant quatre dies es reuniran a l’últim paradís de la Mediterrània.
Un festival internacional on Formentera, una vegada més, es situa en l’avantguarda de la sostenibilitat. Un esdeveniment que constitueix no només un acte, sinó també un projecte permanent.

El Festival Save Posidonia es posiciona com a lloc de trobada per nous projectes que defensen i promouen la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Competicions esportives, actuacions musicals, ioga, fotografia, cinema, tallers … i molt més , al voltant d’una forma d’entendre la vida.

Els projectes científics i ambientals més innovadors, sempre vinculats a la conservació de Posidònia, seran finançats a través de la recaptació realitzada al llarg del Projecte Save Posidònia. Els projectes seran avaluats per un comitè tècnic d’alt reconeixement nacional i internacional. L’objectiu és involucrar tots els individus, empreses o organitzacions nacionals i internacionals per sensibilitzar i prendre accions en la conservació d’una espècie bàsica en l’ecosistema de les Illes Balears.

Per a més informació dirigir-se a “Projectes a concurs

ACTIVITATS

Reglament general dels esdeveniments

Del 12 al 15 d'octubre tindrà lloc el "Festival Save Posidònia", o jornades on hi haurà una oferta molt variada d'activitats esportives gaudint de la naturalesa, esdeveniments culturals extraordinaris i tallers mitjà ambientals de totes les edats on els beneficis recaptats al llarg del Festival aniran destinats al Save Posidònia Project.

El Festival Save Posidònia culminarà amb la presentació dels resultats de la campanya el dia 15 d'octubre.

Tots els esdeveniments hauran d'aplicar mesures de sostenibilitat atenent a uns principis bàsics. Abans de la celebració de l'esdeveniment el promotor haurà de fer lliurament d'un pla per reduir els impactes sobre el medi ambient i respectar el benestar de les persones.

Els principis bàsics són:

Les proves esportives que realitzin un recorregut per espai protegit informessin als seus participants de les característiques sensibles de l'entorn.

Els participants i animadors dels esdeveniments esportius evitessin danyar l'entorn natural i patrimonial com les dunes, el mar o les parets de pedra seca.

Els concerts minimitzessin l'ús de llums d'alta contaminació lumínica.

• Els trofeus de les competicions seràn de materials reciclats o reutilitzats.

• Els gots dels esdeveniments culturals seràn re-utilitzables i solidaris.

Els esdeveniments esportius minimitzaràn al màxim els envasos generats, posant a disposició productes a orri.

El marxandatge propi de l'esdeveniment serà fabricat amb materials ecològics.

• Tots els esdeveniments tindran a la disposició dels organitzadors i del públic una recollida selectiva dels residus.

• Tots els esdeveniments seran coordinats i autoritzats per l'organització del Festival Save Posidònia sobre la base de la legalitat vigent. Sobretot autoritzacions de Xarxa Natura 2000 i la Demarcació de Costes de Balears.

Altres mesures que puguin fomentar la conservació del medi ambient seran valorades.

ALLOTJAMENT

WordPress Themes