Formentera Blue Experience
Verue tots

Durant els quatre dies del festival, tenen lloc diverses activitats esportives, convidant als amants de diverses modalitats esportives relacionades amb l'aigua a gaudir de la seva passió, gaudint de la costa de Formentera en un loop únic que, per etapes, ofereix la incomparable experiència de conèixer i gaudir de tot el litoral de l'últim paradís del Mediterrani occidental.

 

La Formentera Blue Experience s'iniciarà a l'Estany Des Peix i acabarà a la platja de Es Cavall Den Borràs, circumval·lant l'illa de Formentera, en 4 etapes per gaudir i cobrir tota l'espectacular costa d'aquest paradís de la mar mediterrània.

En el cas que les condicions climàtiques compliquessin alguna etapa s'organitzarien en un ordre diferent.

A més de viure una experiència inoblidable cada participant, en qualsevol de les modalitats, estarà apadrinant 25 metres quadrats de posidònia i passa a formar part del club de padrins de posidònia, col·laborant en la preservació d'aquest preuat ecosistema.

 

Formentera SUP Loop

 
 

De la mà de Sup Ioga es gaudirà d'aquesta inigualable experiència. Concentració a la platja de sortida de cada etapa a les 09:00 h. La seguretat a l'aigua estarà garantida per una llanxa de suport que acompanyarà als participants en tot moment. Els participants podran gaudir d'un massatge a la platja després de finalitzar cada etapa.

La inscripció inclou:

- Ambulància Creu Roja a la platja.
- Autorització Govern Balear.
- Massatgista a la platja.
- Voluntaris participants.
- Llanxa de recolzament a l'aigua.
- Esmorzar a la platja cada dia de la carrera.
- Assegurança per l'esdeveniment.
- Emmagatzematge del material de SUP durant la nit.

Formentera KAYAK Loop

 
 

Els que formem l'equip de Kayak-Ibiza estem feliços de poder sumar-nos al Festival Save Posidònia i col·laborar en el foment d'activitats de turisme actiu sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. El nostre compromís de respecte mediambiental està present tots els dies quan guiem rutes en l'entorn natural de les illes. En aquesta ocasió es materialitza mitjançant una aportació econòmica per apadrinar Posidonia oceanica a través de Save Posidonia Project.

Durant quatre dies gaudirem del kayak i del mar de Formentera. Serà temps d'aventura conectats amb la natura. Descobrirem racons meravellosos sempre envoltats de mar, sorra i sol. Farem parades per descansar, refrescar-nos i recuperar forces. Serà el moment de capbussar-se al mar, nedar, fer snorkel i gaudir del paisatge submergit que ens ofereix la Posidonia oceanica. Després d'un dia intens podrem passejar per Sant Francesc i participar en les activitats del Festival Save Posidonia.

La inscripció inclou:

- La inscripció és necessària per poder participar en la volta a Formentera per etapes.
- Tota l'activitat està guiada per monitors/guies professionals.
- Comptem amb vehicle de suport a terra i embarcació per socórrer en cas de necessitat.

Formentera KITESURF Loop

 
 

Gaudeix de la teva passió experimentant la costa de Formentera en un loop únic que, en quatre etapes, ofereix la incomparable experiència de descobrir i gaudir de tota la costa de l'últim paradís del Mediterrani occidental.

Les 4 etapes del loop es realitzaran en kite i en el cas de males condicions atmosfèriques, es pot optar per realitzar hiking o running per arribar a la destinació. Es recomana portar damunt GPS i telèfon mòbil. El desafiament està en el teu interior i no depèn de les condicions del vent. És un desafiament únic que implica anar del punt A a el punt B. A més de viure una experiència inoblidable, cada participant, en qualsevol de les modalitats, patrocinarà 25 metres quadrats (1 euro / m²) de posidònia i passarà a formar part del club de padrins de posidònia, col·laborant en la preservació d'aquest preciós ecosistema. Formentera Blue Experience Kitesurf Loop et permetrà envoltar l'illa de Formentera amb kitesurf en 4 etapes i experimentar la bellesa de la posidònia, descobrint diferents platges i punts excepcionals. Un desafiament possible per a tots ja que dividim el contorn de la illa de 23 km de llarg en 4 etapes. Així que hi haurà molt temps per descobrir l'illa, conèixer nous amics en l'aigua, anar a bussejar, fer senderisme i gaudir del Festival Save Posidònia.

En cas de condicions desfavorables, els atletes es veuran obligats a recollir tot suu equip i fer la caminada o córrer amb tot l'equip damunt cap al punt establert. El Kite Loop està dins de tu. Ho fem per la Posidònia. Ho fem pels Oceans.

Formentera WYNDSURF Loop

 
 

Gaudeix de la teva passió experimentant la costa de Formentera en un loop únic que, en quatre etapes, ofereix la incomparable experiència de descobrir i gaudir de tota la costa de l'últim paradís del Mediterrani occidental.

Les 4 etapes del loop es realitzaran en windsurf i en el cas de males condicions atmosfèriques, es pot optar per realitzar hiking o running per arribar a la destinació. Es recomana portar damunt GPS i telèfon mòbil. El desafiament està en el teu interior i no depèn de les condicions del vent. És un desafiament únic que implica anar del punt A a el punt B. A més de viure una experiència inoblidable, cada participant, en qualsevol de les modalitats, patrocinarà 25 metres quadrats (1 euro / m²) de posidònia i passarà a formar part del club de padrins de posidònia, col·laborant en la preservació d'aquest preciós ecosistema. Formentera Blue Experience Windsurf Loop et permetrà envoltar l'illa de Formentera amb windsurf en 4 etapes i experimentar la bellesa de la posidònia, descobrint diferents platges i punts excepcionals. Un desafiament possible per a tots ja que dividim el contorn de la illa de 23 km de llarg en 4 etapes. Així que hi haurà molt temps per descobrir l'illa, conèixer nous amics en l'aigua, anar a bussejar, fer senderisme i gaudir del Festival Save Posidònia.

En cas de condicions desfavorables, els atletes es veuran obligats a recollir tot suu equip i fer la caminada o córrer amb tot l'equip damunt cap al punt establert. El Windsurf Loop està dins de tu. Ho fem per la Posidònia. Ho fem pels Oceans.

WordPress Themes