Formentera impulsa el projecte ‘Save Posidonia Project’
Save Posidonia, un projecte global per a la conservació de les praderies
28 febrer, 2017
Formentera aposta pel turisme sostenible – Save Posidonia Project
28 febrer, 2017
Verue tots

Formentera impulsa el projecte “Save Posidònia Project”

El Consell de Formentera ha presentat els detalls del projecte “Save Posidònia Project”, la finalitat és “conservar la posidònia i amb això les platges, el paisatge i el mar de Formentera i, en conseqüència, el nostre model de vida”, segons ha dit el president Jaume Ferrer. Ferrer ha informat que “aquest any, per commemorar l’any internacional del turisme sostenible, volem presentar un projecte innovador que neix del desig de promocionar el turisme sostenible i llançar un pla d’acció per a la defensa de les praderies de posidònia”.

El president ha recordat que participaran totes les àrees del Consell, “aportant el seu granet de sorra, a més del sector empresarial turístic de l’illa”.

També hi haurà esdeveniments organitzats a l’illa com la mitja marató o la Formentera Fotogràfica, entre d’altres.

Amb la recaptació, han explicat, es presentaran projectes relacionats amb la conservació de la posidònia i està previst crear una comissió tècnica assessora amb experts internacionals, nacionals i locals per supervisar aquests projectes.

Així mateix, es crearà marxandatge del ‘Save Posidònia Project’ que es vendrà en comerços i hotels de l’illa. El Consell ha recordat que es protegirà així l’organisme viu més longeu i gran del món, de 100.000 anys d’antiguitat i declarat Patrimoni de la Humanitat el 1999.
Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios webGlobal Market Finder
Información del Traductor de GoogleComunidadMóvilAcerca de GooglePrivacidad y condicionesAyuda

Font: www.ibizadiario.info

 

WordPress Themes