Formentera ofereix la posidònia a un euro el metre quadrat
Apadrinar metres de posidònia a Formentera
25 febrer, 2017
Apadrina un metro de posidonia de Formentera por 1 euro
28 febrer, 2017
Verue tots

El Consell presenta ‘Save Posidònia Project’, una iniciativa per apadrinar cadascuna de les 76.500 hectàrees d’aquesta planta

El Consell de Formentera ofereix l’oportunitat de « apadrinar un metre quadrat de posidònia » a canvi d’un euro després de la presentació de ‘Save posidònia Project’, una iniciativa que van anunciar ahir el president , Jaume Ferrer; la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i la de Medi Ambient, Daisee Aguilera.

El Consell ha destacat que aquest projecte permetrà a «empreses i particulars apadrinar cadascuna de les 76.500 hectàrees de posidònia oceànica que envolten l’illa». Els interessats podran fer-ho a través de la pàgina web www.saveposidoniaproject.org o de l’aplicació per a mòbils associada a la iniciativa. El president ha assenyalat que l’objectiu és la conservació de la posidònia i, com a conseqüència, de les platges, el paisatge i el mar de Formentera que, segons el president i les conselleres, conformen el «model de vida» de l’illa.

Tot i que aquesta iniciativa es va presentar ahir a Formentera, ja s’havia donat a conèixer el passat mes de gener a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur). Des del Consell de Formentera han recordat que aquest projecte innovador serveix per commemorar l’any internacional del turisme sostenible i van assenyalar que ajudarà a mostrar «la Formentera» que volen i el respecte al medi ambient per part dels turistes.

Els diners recaptats es destinaran a accions relacionades amb la conservació de la posidònia , mitjançant projectes que seran supervisats per una comissió tècnica assessora, formada per experts internacionals , nacionals i locals. La consellera de Medi Ambient ha explicat que els projectes tindran el suport de diverses ONG de reconegut prestigi.

Promoció

Amb motiu de l’inici de la temporada, també hi haurà material promocional de l’ ‘Save Posidònia Project’ que es vendrà en els comerços i hotels adherits a la campanya , entre moltes altres accions que donaran visibilitat al projecte. «L’objectiu és la protecció de l’organisme viu més longeu i gran del món, que té una extensió de vuit quilòmetres i cent mil anys d’antiguitat, que es troba a les nostres aigües i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat a l’any 1999 per la Unesco», va remarcar Aguilera.

A aquest acte també van assistir la vicepresidenta del Consell de Formentera, Susana Labrador; el gerent del Patronat de Turisme, Carlos Bernús, el president de la PIMEF, Pep Mayans, i el de l’Associació Hotelera de Formentera, Juanma Costa.

Font: www.diariodeibiza.es
& Nbsp;

WordPress Themes