xxxx, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900
Mesures de conservació actualment implantades a Formentera

Mesures de conservació actualment implantades a Formentera


1. Regulació amb boies ecològiques


A la zona nord de l’illa es troben: el camp de 51 boies ecològiques de la badia de s’Alga a l'illot de s’Espalmador, i el camp de 26 boies ecològiques as Caló de s'Oli.

Entre altres accions, la instal·lació de 77 boies ecològiques ha evitat que les embarcacions que visiten aquestes cales puguin amarrar-se sense que els seus sistemes d'ancoratge ocasionin la degradació o destrucció de les prades de Posidònia. Les boies són per a embarcacions de petita eslora (fins a 25 metres) i es poden reservar a través de la pàgina web http://www.cbbasea.com/landing/index.html, o del canal VHF 77

La implantació dels camps de boies a Formentera ha tengut molt bona acceptació entre els navegants.

2. Servei d'assistència i vigilància de l’ancoratge


L'any 2013, el Govern dels Illes Balears va engegar a la zona de la platja de ses Illetes, al Parc Natural de ses Salines, un servei de vigilància i assistència a l’ancoratge. Els vigilants tenen la funció d'informar i conscienciar als navegants sobre la importància de fondejar sobre l’arena i no sobre la Posidònia. Ajuden els capitans durant la maniobra, ja que hi ha un gran nombre d'embarcacions fondejades a ses Illetes durant la temporada alta.

Els vigilants, a més, controlen que no es produeixin abocaments o altres activitats que perjudiquin la qualitat de les nostres aigües. Tant els petits velers com els iots més grans del món volen gaudir de les aigües cristal·lines de Formentera.

3. Augment de la flota de barques de vigilància per al 2017


A causa de l'increment d'embarcacions d'esbarjo que fondegen a les aigües de Formentera, està previst, des del Govern Balear per a la temporada del 2017, l'increment de la flota de barques de vigilància a la zona del parc natural d'Eivissa i Formentera.
WordPress Themes