Verue tots

El món del surf per la Posidònia! La mar, els oceans, tot és un.

El primer Posidonia Surf Tribut tindrà lloc durant el Festival Save Posidonia els dies 12, 13, 14 i 15 d'octubre.Festival Save Posidonia és part del Save Posidonia Project, el programa ambiental per protegir la Posidonia Oceanica. Ja hem perdut molta posidònia en els últims anys, després de donar-nos molt per gaudir, amb aigües espectaculars i úniques, i sense demanar res a canvi. Ara necessita la nostra ajuda i per això volem fer-li aquest homenatge des del món del surf.

En un lloc màgic en el Mediterrani on tal vegada no és la Meca del surf, però on podem tenir la nostra onada, convoquem a la comunitat del surf per retre homenatge a la forma de vida que ha estat aquí milions d'anys abans de nosaltres, ajudant a mantenir viu un dels últims paradisos naturals d'aquesta part del món.

Sergi Flama, el reconegut artista de taules de surf estarà treballant durant el festival i subhastarà una de les seves increïbles creacions. Flama abraça completament el disseny del bressol al bressol, un acostament biomimètic al disseny de productes. La idea bàsica és modelar la indústria humana en els processos de la naturalesa veient els materials com a nutrients que circulen en metabolismes saludables i segurs.
 

Ubicació: Av. Portossaler

Dies: 12,13,14 i 15 d'octubre

Dijous 16:00-19:00h
Divendres 12:00-19:00h
Dissabte 12:00-19:00h
Diumenge 12:00-14:00h

POSIDONIA SURF TRIBUTE

Una crida als surfistes per brindar per la posidònia a la platja Estany des Peix el dissabte.

En el marc del Posidònia Surf Tribute es desenvoluparan diverses activitats relacionades amb la cultura del surf durant el festival de 4 dies.
 

Ubicació: Platja Estany des Peix

Dia: 14 d'octubre

Horari: 18:00-19:00 h

Trobada dels amants dels esports de surf amb cerimònia d’homenatge a la Posidònia.

WordPress Themes