xxxx, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900
El turisme sostenible

L'Organització Mundial del Turisme (OMT) defineix el turisme sostenible com "el turisme que té plenament en compte les repercussions econòmiques, socials i ambientals actuals i futures per satisfer les necessitats dels visitants, la indústria, el medi ambient i les comunitats d'acollida ".

En aquest sentit, Formentera té la capacitat total d'assumir un paper de lideratge del turisme sostenible a nivell nacional i internacional, potenciant així el seu desenvolupament sostenible.

El desenvolupament del turisme ha de ser un equilibri que promogui l'ús adequat dels recursos naturals i culturals, millorant la qualitat de vida de les comunitats locals i l'èxit econòmic de l'activitat que contribueix al desenvolupament del territori i per tant a les persones que viuen. Avui dia, la sostenibilitat ja no respon a un requisit de la demanda, sinó que és una condició obligatòria per poder competir amb èxit ara i en el futur.
WordPress Themes