Sobre el projecte

Save Posidonia Project és un projecte pioner en el mar Mediterrani occidental


Save Posidonia Project és un projecte que neix del desig del Consell Insular de l’illa de Formentera (Illes Balears) de promocionar el turisme sostenible i llançar un pla d'acció per recaptar fons que aniran destinats, exclusivament, a la conservació de la planta marina Posidònia Oceànica. L'objectiu és conscienciar sobre la vital importància de la Posidònia a Formentera en el present i, sobretot, per a les generacions futures.

Es pot participar activament en la causa i apadrinar cadascun de les 7.600 hectàrees de Posidònia que hi ha al voltant de la illa de Formentera. Així mateix, tots aquells esdeveniments que es duguin a terme a Formentera durant aquest any se sumaran al Save Posidònia Project mitjançant donacions.


Plataforma de micromecenatge


A més hi ha disponible una plataforma de micromecenatge que permet que totes les persones, empreses o organitzacions nacionals i internacionals puguin involucrar-se i participar en la conservació d'aquest hàbitat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 1999.

Tots aquells projectes científics i mediambientals innovadors presentats, sempre vinculats amb la conservació de la Posidònia a Formentera, optarán a ser finançats a través de la recaptació realitzada al llarg del Save Posidònia Project. Els projectes seran avaluats per un comitè tècnic d'alt reconeixement científic nacional i internacional.

L'objectiu


L'objectiu és implicar a totes les persones, empreses o organitzacions nacionals i internacionals per sensibilitzar i prendre accions en la conservació d'una espècie bàsica en l'ecosistema de les Illes Balears.
WordPress Themes