xxxx, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900
Accions del Save Posidonia Project
1. Apadrinar metres quadratas de Posidónia

L'illa de Formentera, incloent els illots de s'Espalmador i s'Espardell, estan envoltades de 76.500.000 metres quadrats de prada de Posidònia. L'objectiu és poder conservar cada metre quadrat a un preu d'1 euro per metre quadrat..Per poder apadrinar els metres quadrats que un desitgi, s'ha desenvolupat una aplicació per a mòbils a través de la qual es podrá apadrinar. Si el donant ho desitja, el seu nom o àlies sortirà publicat al Posidonia Wall.
2. Converteix-te en col·laborador oficial del Save Posidònia Project

Col·labora també oferint productes, temps i experiència per fomentar pràctiques sostenibles dins de les activitats per millorar la sostenibilitat de la destinació Formentera. Les persones, associacions,empreses i organitzacions que vulguin participar en el projecte podran presentar una proposta a través de info@saveposidoniaproject.org.


NQIF81NJ


D'altra banda, el col·laborador podrà fer ús del logotip registrat de Save Posidònia Project en la seva pròpia empresa, organització o associació, vinculant així la seva marca a una iniciativa mediambiental.

Consulta el calendari d'esdeveniments previstos a Formentera aquest any 2017.  Tria en quin vols participar i envia la teva proposta de col·laboració a info@saveposidoniaproject.org.

3. Publicita els principis de sostenibilitat adoptats per a la conservació de la Posidònia

Al web  hi haurà una secció de “pràctiques de turisme sostenible” on s’informarà de les bones pràctiques dels col·laboradors oficials sobre els principis de sostenibilitat adoptats per contribuir directa o indirectament a la conservació de la Posidònia i del medi marí.

Les línies estratègiques són:

• Estalvi del consum d'aigua

• Millora de l'eficiència energètica

• Gestió dels residus

• Reducció d'emissions atmosfèriques

• Conservació dels hàbitats

4.Gaudeix del marxandatge Save Posidònia Project

Es dissenyaran objectes de marxandatge respectuosos amb el medi ambient amb l’etiqueta #saveposidoniaproject i diferents personalitzacions. Els productes seran fabricats amb materials ecològics o reciclats.

5. Especial HORECA Formentera

Tots els establiments HORECA que són hotels, restaurants i cafeteries incloent els apartaments turístics, discoteques i comerços de Formentera podran dedicar una part dels seus beneficis al Save Posidònia Project. Es recomana diferents models de participació:

• Oferir el marxandatge en els seus establiments.

• Donar un 1 € de cada factura en els restaurants.

• Donar un 1 % de la compra realitzada en els establiments “Compra a Casa”.

• Oferir espai per al codi QR en les seves cartes que dirigeixi a www.saveposidoniaproject.org.

Cada establiment haura d'informar quina modalitat aplicarà i la manera i dates de liquidació.  
WordPress Themes